Vilkår

Aksept av vilkår

Ved å bli abonnent av Josimar, aksepterer du vilkårene som gjelder for dette nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å legge til, fjerne eller endre innholdet på denne siden, og til å forandre brukervilkårene. Vennligst besøk denne siden med jevne mellomrom for på den måten å holde deg oppdatert på brukervilkårene.

Abonnementsperioden

Abonnement på Josimar forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt, og løper til det sies opp.

Immaterielle rettigheter

Alt innhold på denne siden tilhører Josimar eller andre rettighetsholdere. Ingenting av innholdet kan brukes av tredjepart uten godkjennelse fra rettighetshaveren, med mindre dette er eksplisitt oppgitt. Spredning av materiale, nedlastning eller annen tilrettelegging av ulovlig bruk av innholdet er undelagt norsk lov. Bruk av tekstbolker er bare tillatt innenfor sitatretten.

Alle logoer, bilder og annet innhold er tilhører Josimar eller andre rettighetsholdere. Kommersiell bruk av disse er ikke tillatt.

Om du er rettighetshaver og mistenker at noe av det publiserte materialet på denne siden er et brudd på dine rettigheter, ber vi deg om å kontakte oss på post@josimar.no.

Ansvar og risiko

Vi i Josimar legger vår ære i å gjengi fakta så grundig som mulig. Det er likevel mulig at noe på denne siden vil være feilaktig: skrivefeil; tall som er ukorrekt gjengitt; påstander som viser seg å være feil. Tredjeparts bruk av innholdet på denne siden skjer på egen risiko.

Dine rettigheter

Josimar behandler all data og informasjon i henhold til norsk lov. Informasjonen blir ikke solgt eller overført til tredjepart.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.