Byen e Bergen og laget e Brann, og det er det ein heil del å seie om. Josimar inviterte seg sjølv til hansabyen for å diskutere klubb og supporterkultur med eit nøye handplukka ekspertpanel.
Tom Lund er den mest myteomspunne spelaren i norsk fotballhistorie. Men kva var det eigentleg som gjorde han så spesiell?
For å få lisens til spill i Toppserien kan ikke en klubb ha negativ egenkapital. Lyn Fotball førte ubetalte solidaritetsmidler fra den russiske klubben Krasnodar for Erik Botheim som inntekt på 2022-regnskapet, og gikk dermed i pluss.
Vincent.  Født: 1993 i Kenya.   Død: 2021 i Qatar.  Yrke i Kenya: Kokk. Yrke i Qatar: Sikkerhetsvakt.
«Sportsvaske» ble årets ord i 2021. Mens norske selskaper har solgt krigsmateriell til Emiratene, sponser de lokal idrett. Equinor fortsetter å lete etter olje i alle verdens hjørner, og pøser penger inn i norsk idrett. Oppdrettsnæringen, som forurenser våre felles eide fjorder, har blitt en milliardindustri som også fyller på norske klubbkasser.
VAR har – i motsetning til alt annet rart som eiere, direktører, medier og sponsorer har funnet på – endret fotballens grunnleggende stemninger på radikalt vis. Derfor er den i ferd med å miste meg for godt.
Karl-Petter Løken barberte lønnen med fem millioner for å bli del av noe større enn ham selv. Han kunne ikke si nei til å bli generalsekretær i NFF.
Så var dagen her. Den vi, nesten mot alle odds, har klart å holde på en armlengdes avstand helt siden den spede begynnelsen i 2009.
Molde FK og investorselskapet Noro Fotball AS hevder NFF har godkjent en avtale der investorene kan eie økonomiske rettigheter i enkeltspillere. Det er i så fall i strid med NFFs eget regelverk.
Politikere, ledende akademikere og internasjonale fagforeninger har hyllet reformene Qatar skal ha gjennomført siden de på korrupt vis sikret seg 2022-VM tilbake i 2010. Men hvordan står det egentlig til på bakken?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.